Informatii despre cursuri RSVTI

Pentru ca numirea personalului tehnic responsabil de supravegherea tehnica a instalatiilor precum si a verificarii acesteia a devenit obligatorie pentru institutiile publice, si nu numai, tot mai multe persoane au imbratisat ideea participarii la cursuri de RSVTI, menite sa le asigure baza de informatie necesara in vederea obtinerii unui loc de munca pe domeniu.

Astfel, urmand aceste cursuri, participantii au ocazia de a invata cum se pot pune in functiune instalatiile,  informatii cu privire la verificarea acestora, cercetarea avariilor etc.

De asemenea acestia vor fi informati despre sarcinile unitatilor precum si sarcinile responsabililor cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor sub presiune sau de ridicat.

Cursurile RSVTI pot fi urmate indiferent de domiciliul participantilor existand la momentul actual mai multe firme sau asociatii in tara care au in programa aceste cursuri, unele avand incluse in oferta chiar si servicii de cazare si masa. Aplicantii trebuie sa aibe cel putin studii medii si sa fie calificati ca maistri ori tehnicieni, sau desigur, sa aibe studii universitare de subinginer sau inginer. De regula, durata cursurilor este de cateva zile si asigura baza de cunostinte in domeniu a participantilor, indiferent de pregatirea sau experienta acestora.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s