Despre prelungirea autorizatiei RSVTI

Toate persoanele care deja au autorizatie RSVTI pot obtine o prelungire a autorizatiei, daca urmeaza conditiile prevazute de lege.

Autorizatia initiala a persoanei fizice trebuie sa fie inca valabila, sa nu fi fost retrasa de ISCIR sau anulata. De asemenea, persoana care aplica pentru reinnoirea autorizatiei trebuie sa dovedeasca participarea, cu maxim un an inainte de la data incetarii valabilitatii autorizatiei, la minim un program de instruiere in acest domeniu, care sa fie efectuat de un organizator ISCIR.

Pentru a putea demara procedura de reinnoire, persoana fizica va fi nevoita sa depuna la inspectia teritoriala eminenta o cerere care sa fie insotita de o copie a actului de identitate, actul in original al autorizatiei initiale, fisa medicala si o copie a dovezii de absolvire a unui program de instruire in domeniu.

Dupa ce documentele sunt verificate, ISCIR va elibera aplicantului, in maxim 30 de zile de la data depunerii documentelor, o noua autorizatie, cu o perioada de valabilitate la fel ca cea initiala.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s