O VTP sigura

Am aflat cu totii pana acum ce anume presupune o VTP/Verificarea Tehnica Periodica, dar as vrea sa va prezint astazi niste mici riscuri affiliate acestei activitati. Nu sunt cele la care va ganditi voi, cele de sanatate si securitate in munca, ci cele de natura mai personala. O sa incerc sa va spun cum sa nu va lasati pacaliti de cei care va efectueaza VTP/Verificarea Tehnica Periodica.

VTP/Verificarea Tehnica Periodica este o operatie necesara si obligatorie, in primul rand pentru a evita dezastre materiale sau chiar pierderi de vieti omenesti generate de utilizarea unor echipamente ce nu au fost instalate corespunzator sau care nu functioneaza in maxima siguranta.

Primul pas il reprezinta contactul cu firma de service. O firma serioasa, care isi respectia clientii are un dispecerat care iti va prelua apelul, stabilind de comun accord programarea. In cazul unor probleme urgente la echipament, apelul tau va fi prioritar la programare.

In momentul in care tehnicianul ajunge la dumneavoastra, v-as recomanda sa ii solicitati legitimatia si sa fiti atent la valabilitatea acesteia. De asemenea, ar fi util sa aflati de la primul contact cu firma de service cat va va vosta VTP-ul, pentru a evita sa fiti incarcati la nota de plata. In momentul in care achitati, solicitati factura si chitanta pentru le putea deconta si dumneavoastra. Si nu in ultimul rand, asigurati-va ca platiti pentru o VTP si nu pentru niste stampile pe documente!

Ca ultim sfat, fiti atenti la tot ce se petrece in timpul unei VTP.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s