Cursuri RSVTI

Asociatia producatorilor, distribuitorilor si detinatorilor de cazane de apa calda, fierbinte si de abur, de aparate pentru incalzire consumatoare de combustibil si echipamente sub presiune din Romania, in colaborare cu Universitatea Politehnica din Bucuresti -Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica, organizeaza cursuri RSVTI (operator Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor) autorizate ISCIR inca din iulie 2006.

                        Pana in prezent, in cadrul Asociatiei s-au instruit peste 1500 de RSVTI-sti. Cursurile se desfasoara la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica, Amfiteatrul CD001, intr-un cadru universitar dotat cu toate facilitatile necesare procesului de instruire.

                        Cursul se finalizeaza cu un test de evaluare a cunostintelor pe baza caruia se elibereaza un atestat. Candidatii declarati admisi in urma testului final se vor prezenta ulterior la IT ISCIR in raza careia isi au domiciliul si pe baza atestatului obtinut li se va elibera autorizatia.

                        Cursurile operatorilor RSVTI dureaza 2-3 zile (16-18 ore).

                        Cursurile de RSVTI sunt complexe, armonizate cu legislatia in vigoare, fiind implementate elemente ce asigura cursantilor baza de studiu necesara si actualizata, propice asimilarii cunostintelor intr-un timp foarte scurt. Suportul de curs este transmis tuturor participantilor si a fost conceput astfel incat sa asigure baza necesara asimilarii cunostintelor indiferent de nivelul de pregatire si experienta anterioara in domeniu.

                        Cursul de RSVTI este complex, armonizat cu legislatia UE , fiind implementate elemente ce asigura cursantilor baza de studiu necesara si actualizata, propice asimilarii cunostintelor intr-un timp foarte scurt.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s