VTP/ Verificarea Tehnica Periodica, de ce apelam la acest serviciu?

In primul rand trebuie sa vedem ce anume inseamna si cum ne impacteaza activitatea economica pe care o desfasuram. VTP/ Verificarea Tehnica Periodica, se face cel putin o data la doi ani sau ori de cate ori beneficiarul solicita acest serviciu pentru a stabili gradul de uzura al aparatului si pentru a depista eventualele defectiuni care ar putea afecta siguranta in exploatare.

 

                                 Este foarte important sa recurgem la Intretinerea si readucerea in parametri normali de functionare a aparatelor deoarece aceste actiuni duc la scaderea consumului de combustibil, prelungesc viata acestora si elimina riscurile producerii unor accidente.

                                 Aceasta procedura se aplica in general instalatiilor termice, sanitare, etc. si in general la aparatura tehnica. Aceasta procedura consta in verificarea documentelor de achizitie, a starii de functionare si de mentinere a utilajului, de verificare a fluxului consumabilelor si de curatare a aparatului, in cazul in care este necesar.

                                Aceasta verificare este intr-adevar obligatorie, dar de asemenea ne face si noua un serviciu, deoarece intretinand permanent utilajele si oferindu-le un minim de reparatii periodice, durata acestora de viata creste.

                               De asemenea, mai trebuie sa stiti ca exista cursuri pentru aceasta calificare si ca preturile din bransa nu sunt deloc ridicate.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s